Usamos cookies. Si continuas, aceptas el uso de cookies. Más información

Acepto

 • Nom:
 • Email:
 • TelŔfon:
 • Introdueix el teu missatge...:

  Totes les dades facilitades a través dels formularis electrònics i/o mitjançant correu electrònic seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal. Li informem que té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades i que pot exercir aquests drets enviant un correu a l'adreça d'e-mail info@kuhne.cat.

  Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, poder dur a terme el contacte correctament si aquest s'ha sol·licitat, i enviar informació referent al projecte. KUHNE insisteix en el seu compromís d'un ús responsable i confidencial de les dades i garanteix que les dades dels usuaris es tractaran d'acord amb les exigències legals.

  Consentiment del remitent

  Mitjançant l'enviament dels formularis existents en aquesta pàgina web o mitjançant l'enviament d'un missatge electrònic, el remitent presta el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades que van inclosos. En qualsevol cas, les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers.

  Formulari de contacte

  Si ho prefereix també pot contactar amb KUHNE trucant al telèfon que li proporcionem a continuació: 660 166 232