Usamos cookies. Si continuas, aceptas el uso de cookies. Más información

Acepto

Inicio > Serveis

Serveis

Novetat test epigenètic

Mitjanant una mostra de cabell, permet conèixer l'impacte dels teus hàbits de vida sobre la teva salut. Analitza ms de 90 paràmetres per definir les teves carències i necessitats nutricionals a nivell celular.

Quantum SCIO  Biofeedback Biorresonància

Sistema d'electro anàlisi terapèutic computeritzat. Mètode indolor i no invasiu de valoració/regulació de l'estat de salut físic i emocional.

 


Quiromassatge

Tècnica totalment manual de massatge bàsicament coneguda per la seva acció sobre el sistema osteo-muscular i les articulacions, però també amb notables efectes estimulants o relaxants sobre la circulació de la sang i de la limfa, la pell, el teixit adipós, el sistema nerviós i tot el metabolisme en general.

Facioteràpia (BQC)

Tècnica emprada per relaxar al pacient o tractar-lo directament de les diverses afeccions mitjançant la seva acció sobre el sistema nerviós perifèric. Resultats destacables tant en alteracions nervioses com físiques.

Reflexologia podal

Mitjançant aquest sistema manual en la zona plantar influïm positivament per efecte reflexa en la topografia orgànica corresponent. Els bons resultats generals i pocs efectes secundaris, la fan dia a dia freqüentment aplicada per professionals parasanitaris com a reforç de totes les funcions corporals. Relaxant, redueix l'estrès, millora la circulació, allibera toxines, equilibrador dels diferents sistemes: renal, digestiu, limfàtic, nerviós, endocrí, actuant com a una important font de benestar.

Tape neuromuscular

Cada vegada més emprat entre nosaltres, per ser un mètode de suport i estabilitzador de les articulacions i muscular no limitador del moviment. Actua reeducant el sistema neuromuscular i propioceptiu, millorant la postura mitjançant la informació sensoriomotriu, facilitant el drenatge limfàtic i la circulació. Així aconseguim un alleugeriment del dolor i una acceleració del procés de reparació en cas d'alteració.

Tec. Alliberació emocional (EFT)

Aquestes tècniques ens ajuden a enfrontar-nos a qualsevol estat emocional límit: estrès, fòbies, atacs de pànic, bloquejos... Protocol que ens ubica en estat mental Alpha, que incrementa la eficàcia de la reprogramació mental.

Gen. d'ones electromagnètiques

Utilitzem el funcionament predominantment elèctric del sistema nerviós i la seva capacitat de resposta a les mateixes ones si aquests son induïdes, per aconseguir una sincronització de forma totalment natural. Mitjançant senyals de molt baixa intensitat el sistema nerviós recupera el ritme perdut durant episodis d'estrès.

Auriculopuntura

L'auriculopuntura xinesa és una disciplina que regula les disfuncions corporals o psíquiques mitjançant l'estimulació dels més de 120 punts reflexes de cada pavelló auricular. Aquests punts poden ser mesurats elèctricament i estimulats mitjançant diferents mètodes, obtenint ràpids i notoris resultats en diverses afeccions.

kuhne

Rbla. Gral. Vives, 9 3r - 08700 Igualada (Barcelona)
660 166 232

Comercio desarrollado con Linkasoft LeKommerce